Luotettava ja uusiutuva maalämpö säästää energiakuluissa

Lämmitä vaivattomasti ja huolettomasti maalämmön avulla! Maalämpö on päästötön lämmöntuotantojärjestelmä, jossa hyödynnetään uusiutuvaa, maaperässä olevaa lämpöä. Maalämpö on energiatehokas, taloudellinen, luotettava ja pitkäaikainen lämmitysvaihtoehto. Siirtymällä maalämpöön säästät energiakustannuksissa pitkällä aikavälillä ja ympäristö kiittää. Maalämpöpumppu nostaa myös kiinteistön arvoa.

Maalämpökaivo on mahdollista tehdä mille tahansa maaperälle. Se sopii otettavaksi käyttöön sekä uudiskohteissa että lämmitysjärjestelmän remontin yhteydessä. Teollisuuskohteisiin toteutamme energiakaivokentät, joiden avulla on mahdollista turvata suurenkin teollisuushallin lämmöntuotanto. Meiltä saat aina maksuttoman tilannekartoituksen, jossa arvioidaan maalämpöjärjestelmän mitoitus ja tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Miten maalämpöön siirtyminen tapahtuu?

Meiltä saat kestävät energiaratkaisut avaimet käteen-periaatteella. Energiaportin asiakkaana saat aina parhaan palvelun. Toimimme ripeästi, ammattitaidolla ja projektin lopuksi huolehdimme siivouksesta sekä opastamme uuden järjestelmän käytössä.

  1. Energiaportin asiantuntija käy paikan päällä tekemässä maksuttoman tilannekartoituksen.
  2. Energiaportilta tarjous sopivasta järjestelmästä ja sen vaatimista toimenpiteistä.
  3. Kun tarjous on hyväksytty ja työn aikataulusta sovittu, asiakas voi hakea toimenpideluvan maalämpökaivon poraukselle.
  4. Hyväksytyn toimenpideluvan jälkeen voidaan aloittaa varsinainen poraus. Työt aloitetaan toimittamalla työmaalle pölynsidontakontti, johon puretaan kalliosta syntyvä kiviaines. Asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia porauksesta syntyvistä jäljistä.
  5. Seuraavaksi paikalle tuodaan porauskalusto ja poraaja sekä toteutetaan maalämpökaivon poraus.
  6. Porauksen jälkeen asennetaan maalämpöpumppu.
  7. Asennuksen jälkeen suoritetaan järjestelmän käyttöönotto.
  8. Viimeiseksi opastamme asiakkaalle järjestelmän käytön.

Tukea öljylämmityksen vaihtamiseksi maalämpöön

Tiesitkö, että Ely-keskukselta on mahdollista hakea valtionavustusta öljylämmityksestä luopumiseen? Valtionavustusta on mahdollista saada 4000 euroa, kun öljylämmitys korvataan maalämmöllä. Voit hakea päätöksen energia-avustuksesta, kun olet saanut Energiaportilta tarjouksen maalämpöjärjestelmästä. Kun maalämpöjärjestelmä on toimitettu, saat Energiaportilta virallisen porausraportin ja todistuksen öljylämmityksen sulkemisesta. Ely-keskus maksaa sinulle suoraan energia-avustuksen tätä todistusta vastaan.

Meiltä saat aina maksuttoman tilannekartoituksen, jossa arvioidaan maalämpöjärjestelmän mitoitus ja tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Muista kotitalousvähennys lämmitysremonttiin

Puulämmityksestä tai vanhoista sähköjärjestelmistä luopumiseen ei ole mahdollista saada energia-avustusta, mutta niihin voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Huomaathan, että öljylämmityksen vaihtoon voi saada joko energia-avustusta tai kotitalousvähennystä, mutta ei molempia.

Parhaat järjestelmät maalämpöön

Käytämme markkinoiden parhaita pohjoismaisia ja kotimaisia avainlipputuotteita. Maalämpöjärjestelmistä käytössä ovat mm. Nibe sekä Oilon Lämpöässä. Laitteet ja tarvikkeet ovat luotettavia ja niiden asennuksesta vastaa alan ammattilainen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous maalämmöstä!